Return Policy

GARANȚIA ȘI RETURNAREA PRODUSELOR

  • Asigurăm garanția tuturor produselor comercializate prin intermediul Site-ului, potrivit dispozițiilor legale privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.
  • În cazul în care la momentul primirii, produsul are un defect, Clientul/Cumpărătorul trebuie să contacteze imediat Readingowl SRL prin e-mail la adresa sales@readingowl.ro și să adauge poze ale produsului, acestea urmând a fi trimise producătorului). În termen de maxim 14 zile calendaristice din ziua în care coletul a fost livrat, Clientul/Cumpărătorul trebuie să returneze produsul (plata curierului pentru retur va fi suportată de Readingowl SRL). Este foarte important ca produsul să fie împachetat în ambalaj, să nu aibă urme de uzură, spălare, pete, etc.
  • În momentul în care Readingowl SRL va primi produsul, îl vom controla pentru confirmarea defectului, iar Clientului/Cumpărătorului îi vom trimite un produs nou.
  • În cazul în care Clientul/Cumpărătorul nu dorește un produs nou în schimb, rambursarea se va face in termen de minimum 10 zile din momentul livrării produsului la sediul Readingowl SRL Detaliila se vor comunica prin e-mail sau „Chat”
  • În cazul în care Clientul/Cumpărătorul vrea sa schimbe produsul este rugat să contacteze Readingowl SRL prin email la adresa sales@readingowl.ro say „Chat” pe site și să returneze produsul prin curier în termen de maxim 14 zile calendaristice din ziua în care acesta fost livrat la Client/Cumpărător (în acest caz plata curierului este suportată de Client/Cumpărător).
  • Produsele făcute la comandă, nu pot fi returnate.
    Produsele care au fost comandate în cadrul ofertelor se pot returna numai împreună cu produsele obținute bonus.
  • Nu se acceptă retururi la bonusuri.